Örebro Universitet!

Nu sitter jag här och läser i min sociologibok, känns sådär! Idag så var det första dagen på universitet, gick väl okej! Känns dock att det gick väldigt fort fram och att jag inte alls var förbered. Blir nog bättre, ser dock fram emot till onsdagen med kriminologin ;)

Sen blev det fika med Maria och Johanna <3

From Germany to Sweden!



åhhh, idag har jag träffat Helene och Sara ;)
Har inte träffat Helene på 1 år, jättekul att se henne! Imorgon ska vi till alléskolan hahah och på fredag ska vi ut. på onsdag ska jag till fångarna på fortet, skämt och sido Bodaborg!
Måste säga att jag verkligen tycker att det är kul att time out är tillbaka, sitter och skrattar hela tiden, kul också att fångarna på fortet är tillbaka, nostalgi ;)


Med glädje kommer sorg - ja, mycket har hänt och man vet inte hur man ska tänka. Det bästa är att ta dag för dag! ibland önskar jag att jag hade gjort saker annorlunda, speciellt när det kommer till det här. Du ska veta att jag önskar det!

the best thing with summer is





Jag och Johanna <3

Det bästa med sommaren är att man har mer tid att vara med sina vänner. i fredags så var det sista dagen på jobbet, skönt! nu har jag en vecka kvar innan skolan börjar, börjar bli lite små nervös. Igår var jag med Johanna, hade det jättekul som vanligt! Jag har verkligen världens bästa kusin ;) hon ville att jag skulle nyna på momobis låt, bumpy ride eller vad den nu heter!

Idag ska jag träffa Helene, Sara och troligen Khatera, wohho. Helene kom till Sverige igår och stannar en vecka innan hon åker tillbaka till Tyskland och då ska vi bland annat hinna med och fira min födelsedag, ser fram emot, men vill dock inte bli äldre ;P har passat på att skaffa ny blogg, gillade inte det gamla namnet :)

aja nu ska jag gå ut i fina vädret ;D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0