so many feelings!

Att politik väcker känslor är det ingen frågan om! Det är olika åsikter och alla har rätten till sina åsikter. Jag har hela tiden fasat för hur det kommer att bli om SD kommer in i rikstan och jag tror nog som många andra att det kommer bli kaos typ, för varför skulle Miljöpartiet stödja Alliansen - de bedriver olika typer av politik och Miljöpartiet har sin lolajitet till V och S. Jag hoppas att Reinfelt och co kan reda ut denna kaos och att vi fortsatt kommer att leva i ett land med en politisk stabilitet. Som sagt mycket känslor och nog om valet, kommer säkert dock att skriva om det igen.

Nu ska jag lyssna på musik och plugga. Nån som har läst sociologi och är bra på det? :) hahah för jag är det inte hahah. I gymnasiet hade jag det inte så svårt för mig, men på universitet är det en annan takt.

I fredags var det party hos mikkan, längesen! helt okej, synd bara att musiken inte var på top - jag gillar verkligen inte dansband :P men trevligt att träffa de andra, man ser de inte så ofta nu förtiden tyvärr. (mitt liv, mina val, jag bestämmer) hahah, :)

nej men nu ska jag börja hahah :)

No regrets!

IDAG SÅ HAR JAG RÖSTAT FÖR FÖRSTA GÅNGEN :D

Sitter just nu och kollar på Svt1 valvaka och kan inte förstå hur männsikor kan rösta på Sverigedemkoraterna och hoppas jag verkligen inte att de får vågmästarroll. Jag hoppas verkligen att de block som nu vinner får majoritet, så sverigedemokraterna får minsta möjliga tillbaka och det är kul att änligen få chansen att påverka - no regrets ;) men blir rädd när man inser hur mycket de faktiskt kan påverka utgången i viktiga frågor. Jag hoppas verkligen att inget parti väljer att sammarbeta med dem. jaja, bara mitt sätt att tänka. vilket jag står för! tror inte att det bara är jag som känner så. :) skulle nog kunna skriva längre om detta...

Sitter samtidigt och håller på med en läxa som verkligen måste in imorgon, så det blir att sitta med den ett tag. Det är sociologin som jag håller på med och ska ha tenta om tre veckor måste verkligen ta tag i det, känner dock att det inte kommer gå så bra trycker att det är väldigt svårt. ;) Men imorgon är jag ledig och då ska jag plugga.

Nu ska jag fortsätta kolla på valvakan, är inte avgjort än utan det är mycket kvar ;P ser farm emot kriminologin på onsdag, det är så intressant och ett ämne som jag brinner för. :)




RSS 2.0