Long time ago!

Egentligen var det väl inte så längesen jag skrev här. I lördags så hade vi vår 20 års fest, jag hade jättekul, trots oväntade saker som hände haha xD dilemma där! Blev lite fotboll dagen efter, klara 10 minuter sen var jag slut hahah :)

I tisdags så träffa jag Matilda, för längesen. Hade det supertrevligt och bara snacka! Stackaren har visdomständer som är på väx upp, säger bara VÄX UPP haha xD. nu är snart sommaren slut, jag har tenta och ska börja plugga nu! hoppas på en tripp till stockholm eller Göteborg, Maria, Johanna? ;P

Imorgon är det askersundsfesten som jag inte vill på men måste! haha x)



Awesome day with my sister <3

Varför allt detta krångel för, livet vore så mycket enklare utan det. Välja sida?, Nej tack!

Igår hade jag en helt awesome kväll med syrran, vi gick och handla och laga mat och efterrätt. Var helt proppmätt, kolla på Harry Potter, gick promenader med Tea och snacka en massa. Superkul  <3 Du är bäst sis.
Det räddade hela dagen haha xD




Jag och pussgurkan Tea <3


Demi Lovato - Skyscraper



Denna låt är så bra och stark ;) Spelas flitigt ;)


Tiden går fort när man har roligt!

Sitter ock kollar på Morden i misdommar, som förövrigt är 100 gånger bättre när John Nettles är med! Kom tillbaka! Veckorna bara flyger förbi, känns som att det inte var så längesen jag var i Barcelona, men det är en månad sen, Crazy!

Efter Barcelona har jag hunnit med Peace and Love, så grymt, smutsigt, roligt, ofräscht, men så jävla värt det! Underbart var det, med massa grymma artister. Åkte dit med Fia och sen mötte vi min kompis och hennes syster, som vi hängde med, utöver dem så hade vi bra grannar. The Ark var bäst, tätt efter kommer Kings of Leon (bandet jag åkte dit för att se) och Håkan! Fast Oskar, Mando Diao, Veronika Maggio etc, var också grymma!
5 dagar utan en riktig dusch och toa haha, ska dit nästa år igen!




Fia, Jag, Johanna och Matilda! ;)





Hahah, hungriga efter att ha levt på nudlar! :P haha, min lugg!

Nu har jag börjat jobba och det fungerar bra, dock mycket ansvar, hjälp! Var helt förvirrad i måndags, men det går bättre för var dag då man kommer in i det. Skönt att jag inte jobbar någon helg!
Idag gick jag ut och gick med Maria <3 Trevligt, trevligt! Vi hade mycket att prata om och snart så ska vi ha vår 20 års fest med Fia och Tesen, hoppas den blir bra :)

Oj, långt inlägg. Föresten har någon sett pretty little liars? Den serien rekomenderar jag. har kollat igenom
första och det som har kommit på andra, väldigt bra. Nej nu ska jag snart sova, upp och jobba imorgon:)





RSS 2.0