Gran Canaria <3

I lördags kom jag hem från att ha varit i Gran Canaria en vecka. veckan var underbar och jag hade det så roligt, med pappa och brosan + vår humor. Pappa var så glad, jag var så glad, andreas var så glad = dream team. Det var nån dag vädret var lite sämre och det blåste. Men sen så var det 22 grader typ och vi bada i polen och havet, dock så var det svinkallt i havet. haha ;) Vi lyckades ta oss ända till udden. Vi blev nästan lokal kändisar haha, kändes som det, alla hälsa på oss och visste vilka vi var, medans vi hade svårt att komma ihåg alla ställen vi åt på.

Där vi bode så var det många äldre och shit de var 70 år och festa natten lång och gick upp på morgonen. Vill bara åka dit igen! Har shoppat massa saker också, ätit as god glass och tryckt i mig underbar mat. På onsdagen åt vi middag med familjen Lindberg, vilken kväll 4 timmar av massa skratt. Pappa och jag satt uppe en kväll och bara prata, det var så roligt.

En resa jag kommer att minnas och hoppas vi kommer iväg snart igen, men gärna då i 2 veckor. ;) Vi kollaäven på en Michael look a like, han var hur grym som helst. Innan det så sände de tydligen matchen mellan spanien och danmark, vilken liv det var. Danskar kan verkligen hålla igång! Bästa dagarna på mycket länge. Med världens bästa pappa och bror! <3


Michael Jackson Look a like - så grym!

Härlig dag på stranden! <3

Världens bästa pappa och bästa vän <3 älskar dig massor


Love <3 Andreas blev så glad när vi käka på Pizza Hut, som jag verkligen inte ville göra,
så han gav upp det, men så bestämde pappa och jag att vi skulle dit och det var riktigt
gott. ;P

Nytt år! Nya möjligheter

Gott nytt år! 2011 är det nu som gäller. Nyår var riktigt bra, trots party popern! (stavning). Det började med middagen, som var skit god. namnam! Sen kom de första runt 20.40 - vi hade precis ätit klart efterrätten och jag stod och diska hahah xD Det blev mycket dans! Sen missa jag tolvslaget lite, hahah - är den redan tolv? Nu sitter jag här och undrar om det här året kommer innebära nya möjligheter. Tycker att i alla fall 2010 har varit väldigt bra - men förhoppningsvis så blir det här året ännu bättre. Det roliga är ju faktiskt att man inte vet vad som kommer att hända! xD

Det jag dock vet är att det är 14 dagar kvar tills båda mina tentor ska in och det känns inge vidare ;/ Fail på det.


2010

Januari
Ojoj, så länge sen men ändå inte! Mycket i skolan :)

Februari
den största händelsen var OS, satt som bänkad framför tvn.

Mars
Johanna fyllde 19 år! Jag och Khatera hade vår projektredovisning, slutet på ett mycket bra teamwork som resulterade i MVG.

April
Mamma fyllde!

Maj
Brorsan fyllde! En månad kvar till studenten

Juni
11/12? Juni, en av de bästa dagarna i mitt liv, tyvärr så var inte vädret på vår. Champangefrukost hos Ida. Sen till skolan som vi lyckades komma försent till. Charlotte höll en tal och tårarna kom. Sen fick vi springa ut på skolgården och åka flak! Efter det så blev det middag och jag fick min nya mobil. Förfest hos Dessan, sen frimpen! En underbar dag.

v.26. började sommarjobba på dosapoteket och lärde känna nya människor, skojskoj. Åhh, saknar volleyboll och fotbollskvällarna som slutade med att vi drog till säbylund och badade. Sen så började sportens stora händelse FOTBOLLS VM i Afrika! (bäckfisken paul)

Tjejkväll hos johanna!

Juli

jobbade fortsatt på dosapoteket! Volleyboll kvällar, filmkväll, tjocka i oss pizza. badade!

Augusti
Maria fyllde! Sommaren slutade som den började, med massa bad, volleyboll, glas och jobb! Pitchers med alla från jobbet, som var väldigt roligt! Jag och fia hade vår 19 års fest. Fia åkte till strängnäs för att sedan ge sig av till Tanzania i 3 månader.

Helene kom till Kumla. Skoj, vi besökte skolan med henne. Sen på fredagen fyllde jag och då blev det utgång! Sen så börja jag på univesitet. Då var det bara plugg som gällde. Var skit nervös första dagen. Men träffade Louise som jag genaste blev vän med och nu har jag träffat nya människor, com jag snabbt har blivit bra vänner med!


September
Sis fyllde! Fullt upp i skolan blandat med nån utgång! Tror inget speciellt hände.

Oktober
Halloween! Förfest hos millan och sen utgång. Pappa fyllde :)

November.
Kommer inte ihåg något speciellt som hände! hahah xD var det då det var tjejmiddag?

December


Fia kom hem! Julafton, tjejkväll och nyår! Redovisningar och plugg!

Allt detta har blandats med att ha varit mycket på Marieberg med Johanna och Maria <3 Samt våra tjejkvällar :)


Nytt år! Nu får vi hoppas att det blir lika bra :)







RSS 2.0